У серпні фонд “Патріоти” допомагав школам і родинам, які потрапили в біду +vd

На Лозівщині у серпні благодійний фонд «Патріоти» надавав підтримку навчальним закладам, громадам і окремим мешканцям району.

Перемозькій школі допомогли відремонтувати покрівлю. Навчальному закладу – 40 років, і кілька останніх пройшли тут у боротьбі з негодою. Як розповідає директор школи Сергій Омельченко, покрівля текла вся. Латковий ремонт вже не допоміг би. Потрібно було перекривати  дах повністю.

Від фонду «Патріоти» школа отримала 6 тисяч гривень. За ці кошти купили 25 рулонів руберойду. На ремонт всієї покрівлі цього не вистачало. Аби не кидати ремонт на півдорозі, з придбанням частини матеріалів допомогло районне керівництво. Тепер Перемозька школа — з відремонтованою покрівлею. 

А ось Єлизаветівському навчально-виховному комплексу «Патріоти» подарували  холодильник. НВК годує діток і зі школи, і з дитячого садочка. Тому одного холодильника, який у них є, для зберігання харчів не вистачало.

Окрім вирішення проблем навчальних закладів, на Лозівщині «Патріоти» у серпні надавали допомогу і людям, що потрапили у скрутні становища. Родині Беспальченко з Катеринівки, яка постраждала від пожежі, виділили кошти на придбання одягу для дітей. А сім’ї Костенко зі Смирнівки надали матеріальну допомогу на придбання ліків для онкохворого чоловіка.

Інна Воробйова

 

 

{youtube}7xtKtHtsacU{/youtube}