Лозівчани не змогли потрапити до орендованого приміщення

8 квітня бухгалтер благодійної організації не змогла  відкрити двері. Тоді викликала поліцію, щоб потрапити до приміщення.

Пані Тамара працює бухгалтером на громадських засадах одного з  благодійних фондів. Вранці, 8 квітня жінка не змогла потрапити до офісу, який організація винаймає у будівлі «Лотос», що належить комунальникам. Жінка додала, знає, що термін оренди приміщення сплив і відповідні документи на продовження договору не подавали, однак і орендодавці не надсилали лист з попередженням, наголосила пані Тамара.

«Меня никто не ставил в известность ни в субботу, ни в воскресенье, ни в пятницу, я работала до часу дня. Меня никто не вызвал ни в субботу, ни в воскресенье ни даже в пятницу вечером если они хотели поменять. Меня никто не вызвал, то есть без меня, все это сделалось без меня. Это не то, что я не знаю. Сделали это, ну, руководство. Это решил… я не знаю точно ли он пришел, это надо с ним разговаривать, но скорей всего, что без его ведома это не делается, Каменев Игорь Валентинович», – Тамара Троценко, бухгалтер благодійного фонду.

Після невдалих спроб відчинити двері пані Тамара викликала поліцію. Правоохоронці зателефонували комунальникам та дізналися, що саме вони змінили замок на дверях благодійного фонду.
Коли комунальники приїхали двері до офісу відчинили, але тільки для того, щоб благодійники змогли забрати свої речі. Головний інженер «Лозоваводосервісу» Ігор Каменєв пояснив, чому замінили замок.

«Произошла техническая причина, убирала… открыта дверь, закрыть не можем. Пригласили слесарей, поставили другой замок, все», – Ігор Каменєв головний інженер КП «Лозоваводосервіс».

Ігор Каменєв пояснив, дія договору оренди приміщення сплила більше місяця тому, і вже є інші бажаючі зайняти офіс.

«Орендар займав приміщення рік, согласно конкурсу 1 березня договір закінчився. Пройшов конкурс, на конкурс виграв другий ФОП з підвищенням ціни у два рази, шо економічно обґрунтовано. Орендар, которий повинен 1 марта, через 10 днів покинути приміщення – не покидає його», – Ігор Каменєв головний інженер КП «Лозоваводосервіс».

Директор благодійного фонду Олексій Криворучко розповів про подальші кроки.

«Просто будем забирать вещи свои. Ну, посмотрим, да, посоветуемся с юристами, будем освобождать. Если мы не правы – мы освободим», – Олексій Криворучко, директор благодійного фонду.

Один коментар

  1. мєнт-пенсіонер

    Працюючий бухгалтер на громадських засадах, це щось нове.
    Місцеві податківці не хочуть свої показники покращати виявленням прихованих трудових відносин, несплатою ЄСВ й інших платежів до бюджетів?
    Цікаво, а що за фонд такий благодійний, що у ньому безоплатно погоджуються працювати?