У Близнюках відкрили 2 спортмайданчики і відремонтований спортзал +vd

Такі подарунки місцевим мешканцям зробили депутати Харківської обласної ради. Відкриття відбулося 24 жовтня.

Один спортмайданчик, призначений для гри у футбол та волейбол, встановили на подвір’ї місцевого ліцею. Інший — у так званому районі “Черемушки”. Поставили майданчики там, де мешкає більше дітлахів.

Після перерізання стрічки діти відразу почали забивати голи, а дорослих зацікавила штучна трава.

Третім подарунком для близнюківської молоді стало урочисте відкриття відремонтованого спортзалу біля стадіону. Над його реконструкцією працювали 2 місяці. Крім ремонту, тут зробили душові, туалети і навіть поставили пральну машину. Найбільше діти зраділи новим футбольним воротам з сітками. А ось для гирьовиків найбільшою радістю стала відремонтована кімната, де вони тренуються.

Близнюки славляться своїми спортсменами, тому тут вирішили створити дітям гарні умови для тренувань, пояснює селищний голова Генадій Король. Він зазначає: влада думає про те, щоб дітям було де і чим займатися, щоб вони ставали здоровішими, і виростало більше чемпіонів.

Наступного року влада Близнюків, завдяки фінансовій підтримці депутатів Харківської облради, планує відкрити двоповерховий фізкультурно-оздоровчий комплекс.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}aW7Mt9OUKGE{/youtube}