Більше 6 мільйонів на дороги в ОТГ: в Лозовій пройшла нарада шляховиків

У Лозовій пройшла нарада шляховиків. 19 серпня вони разом з депутатами та керівниками Лозівщини обговорили стан шляхів  та ремонти.

Встановили дорожні знаки з позначками населених пунктів, відремонтували узбіччя та постійно скошують траву. Про це на нараді повідомив виконуючий обов’язки начальника Райавтодору Сергій Карпов. Він зазначив, в пріоритеті відновити дороги місцевого значення.  Ремонтують сполучення Панютине – Стара Володимирівка, Садове-Катеринівка, Лозова-Братолюбівка.

Директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов розповів, у Лозівській ОТГ відремонтували  більше 9 тисяч м² доріг, та 1000 м² тротуарів у місті. Витратили на це більше 5 мільйонів гривень. Загалом, з місцевого бюджету на поточний ремонт доріг у ОТГ виділили більше 6 мільйонів.

 «Виконуються зараз роботи по селу Домаха, віділено коштів 200 тисяч, також по об’єднаній територіальній громаді виділено 200 тисяч на селище Панютине, селище Кожедуба, і виділені кошти 200 тисяч на село Яковлівка», – директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов

Вирішували  і проблемні питання, такі, як дорога в Орільці, Плесовій, Павлівці та Садовому.  Голова районної державної адміністрації Ашот Керопов розповів, коли комплектували робочі бригади, ці населені пункти не змогли знайти працівників.

 «Мы товарищу Моменко не смогли направить не одного безработного, пару человек направляли, но они развернулись и ушли. К сожалению, вот там где нужно, в той же Орельке допустим, в той же Плисовой делать усиленный ям и ямочный ремонт, мы, к сожалению, не смогли людей направить туда», – голова районної державної адміністрації Ашот Керопов.

Звернувся до мера Лозової з проханням відремонтувати дороги Орільський селищний голова Іван Крикун.

 «Я розумію, яка складна ситуація у нас і в країні і в області, фінансували матеріалами і роботу за те, що 30 років руйнувалось не переробиш, но хотілось би, якщо вдасться, щоб все-таки зайшли в Орільку, і ще б одну дорогу, там вже не пройти не проїхати», – Орільський селищний голова Іван Крикун.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський відповів, зараз інші пріоритети у будівництві доріг. Спочатку потрібно доробити дорогу на Дніпро та відновити сполучення Красноград – Ізюм. Потім відремонтувати дороги у місті.

 «Ми, дивлячись на ситуацію сьогодні, поставили, я не знаю, Орільку, я не в плані критики Іване Олександровичу, но ви мене вибачте, половина виділених коштів Райавтодором на поточний ремонт пішла на Орільку», – Лозівський міський голова Сергій Зеленський.

Сергій Зеленський сказав, нові дороги у місті та районі з’являться з часом. Містянам потрібно розуміти – не можливо все зробити одночасно, зазначив мер.

2 коментарі

  1. Справедливый

    Ничего не косят.Амброзия на сахновщину в человеческий рост.не говоря про ремонт.бетонные плиты потрескались.На канале ужас.ни одной лопаты асфальта.Аварийности 100% .И всем не видно!!!!!

  2. Какой на…, Схановщина и амброзия на…,
    пока на Домаху не сделают дорогу – все бюджеты, в том числе и областной – заблокированы на…
    Дайош Домахе статус центра ОТГ всей Слобожанщины на…, иначе Шлагбаум (это не фамилия а устройство такое) поставлю и городской коллектор паклей законопатю на…!