На Лозівщині відзначили майже півтори сотні спортсменів

У міськраді 13 вересня дорослих та юних лозівчан вітали з Днем фізичної культури та спорту України.

Герман Гаража – чемпіон України з плавання, цьому заняттю він присвятив 5 років. Розповів, любить цей вид спорту. Завдяки плаванню можна знайти нових друзів, підвищити фізичну силу та покращити здоров’я, переконаний хлопець.

«Нравится сам процесс, нравятся нагрузки и ощущения того, что я что-то сделал. После плаванья, мне нравится, что мне было тяжело, а потом я отдыхаю. Мне нравятся нагрузки, хорошо потренироваться, а потом отдыхать», –  Герман Гаража, чемпіон України з плавання.

Тренер з таїландського боксу Володимир Полевиков розповів, зараз у нього та його вихованця – чемпіона світу Василя Сорокіна дуже щільний графік, однак, на професійне свято знайшли час. Володимир розповів, як розпочинав кар’єру.

«К этой работе, скажем так, я шел. Прямо, честно, не думал, что я буду тренером. Как бы, сперва это было мое хобби, а потом уже, непосредственно, переросло в основную профессию. Ну, и скажем так, плоды моей профессии вы видите – чемпион мира», – Володимир Полевиков, тренер з таїландського боксу.

Відзначили і маленьких спортсменів. Серед них Віталій Соломка. Він став срібним призером України з таїландського боксу. Хлопець вже побував на багатьох змаганнях.

За словами начальника відділу молоді та спорту Євгена Шульженка, на святі відзнаки вручили більше ніж 140 спортсменам віком від 5 до 60 років.

«Це свято вже вдвадцяте проходить у нашому місті, де збираються кращі з найкращих, швидші з найшвидших, спритніші з найспритніших. На цьому святі ми традиційно нагороджуємо відзнаками Харківської обласної адміністрації та обласної ради, управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, подяки, грамоти міського голови, керівництва управління освіти молоді та спорту», – начальник відділу молоді та спорту Євгеній Шульженко.