Лозова віддасть усю грудневу зарплатню бюджетникам до Нового року +vd

Лозова отримала допомогу з державного бюджету у розмірі трохи більше 8 мільйонів гривень. Сьогодні, 24 грудня, на позачерговій сесії Лозівської міської ради депутати прийняли цю суму до міського бюджету і розподілили її.

“Ми отримали додаткову дотацію з державного бюджету 8 мільйонів 56 тисяч, що дозволить нам повністю розрахуватися із заробітною платнею усій бюджетній сфері, закрити 260 тисяч боргу за тепло підприємства старого (КП “Теплові мережі” – ред.). Дебіторська заборгованість нового підприємства по бюджету, по “Теплоенерго”, по місцевому бюджету — 2,8 мільйони. Ми його закриємо з вами відсотків на 80-90. І закриємо харчування по ділахам”, – пояснив Лозівський міський голова Сергій Степанов.

Таким чином 2013 рік Лозова розпочне без боргів перед бюджетниками. Розмір дефіциту цьогорічного міського кошторису скоротився з 31 мільйона гривень на початку року до 4 мільйонів на сьогодні. Цей борг переходить до бюджету наступного року. За словами мера, такою самою була ситуація і минулоріч.

Валерія Гецко

 

{youtube}4s-dUjeovJk{/youtube}