У свята в пожежах на Лозівщині загинуло 3 людей +vd

Обидві пожежі сталися 2 січня. Один будинок загорівся у провулку Чапаєва у Лозовій. Ближче до ранку сусіди помітили палаючий дах та викликали пожежних. За кілька хвилин рятувальники вже були на місці.

За словами  начальника Лозівської пожежної частини №24 Євгена Шевченка, їх зустрів один з мешканців будинку, який вибіг на вулицю. Чоловік повідомив, що у будинку залишився господар помешкання. Власника знайшли вже мертвим.

О 7 ранку пожежу повністю загасили. Вогонь не встиг пошкодити сусідські обійстя. За версією пожежних, 63-річний господар хати, що згоріла, палив у ліжку. Від недопалку зайнялась постіль, а звідти полум’я перекинулося на речі та меблі. 

Схожа історія трапилася і в селі Артільне. Туди рятувальників викликали одразу після лозівської пожежі.

Через густий туман та слизьку дорогу пожежні добиралися до села 40 хвилин. Коли приїхали, місцеві вже загасили вогонь. МНСникам залишилось усунути тління.

У залитій водою хаті рятувальники знайшли двох загиблих: 48-річного господаря будинку та старшу за нього співмешканку. Чоловік, який заснув з цигаркою, обгорів, а жінка, що відпочивала у сусідній кімнаті, вчаділа.

Анна Скрипник

 

{youtube}4LwLpWYZhAg{/youtube}