У Лозовій у каналізації знайшли боєприпаси

У каналізації, де, за інформацією волонтерів, проживав безхатько на ім’я Вахтанг, знайшли боєприпаси.Увагу на цього безпритульного звернули після скарги, що начебто він заманює собак до каналізації та їсть. Коли чотирилапих визволяли з полону, помітили  хвостовики невідомих снарядів.

Інформацію передали місцевим рятувальникам, ті дістали з люку три залишки від боєприпасів. За даними головного пожежного міста Євгена Шевченка, конструкції безпечні. Рятувальники припускають, що чоловік міг знайти снаряди на території колишнього 61 арсеналу.

Окрім боєприпасів рятувальники знайшли «спальне місце» у каналізації, чималий асортимент їжі, навушники та навіть погони старшого лейтенанта міліції. За час, поки працювали спеціалісти, “господаря помешкання” поруч не було.

Наразі, незважаючи на те, що знахідки не несуть загрози, їх все рівно знешкодить піротехнічна група з Харкова.

3 коментарі

  1. Ватсон (не путать с ватником)

    ///Окрім боєприпасів рятувальники знайшли «спальне місце» у каналізації, чималий асортимент їжі, навушники та навіть погони старшого лейтенанта міліції…

    Ну пристебались, раз погоны старшего лейтенанта милиции, значить еще со времен милиции человек был задействован в операции под прикрытием путем внедрения в соответствующую социальную среду и заменить милицейские погоны на полицейские просто не имеет возможности.

    А может все проще – боюсь предположить, а может “безхатченко” того… ну… съел лейтенанта???

  2. Волонтёр

    Вот таких людей надо поощрить ведь они проводят естественный отбор в природе .Если можно приведите его в город для естественного отбора .