На сесії Лозівської міськради діти затанцювали для соцпартнерів +vd

Лозівський мер Сергій Степанов продовжує знайомство соціальних партнерів міської влади з талановитими дітьми. На сесії Лозівської міськради 15 лютого вони затанцювали — прямо на маленькій сцені та її вузьких східцях. Це були вихованці місцевих Будинку дитячої та юнацької творчості і Станції юних натуралістів.

Цьогоріч увагу соцпартнерів міський голова закцентував на допомозі саме позашкільним закладам, які виховують юні таланти. Таких у Лозовій 9. Учнів по черзі запрошують на сесії міськради — для безпосереднього знайомства. На цій сесії Будинку дитячої та юнацької творчості і Станції юних натуралістів спонсори подарували по ноутбуку.

Після сесії усіх учасників програми соціального партнерства з містом запросили до кабінету мера. Міський голова подякував їм за допомогу, яку соцпартнери надали Лозовій минулоріч. Відносно нинішнього року міська влада має певні плани, але найперше чекає пропозицій від самих учасників програми, зауважив мер.

Соцпартнери — це підприємства та підприємці, які підписали відповідну угоду з міською владою. Першим її уклав Лозівський ковальсько-механічний завод у 2011 році. На сьогодні у міста вже 10 соцпартнерів. Вони надають допомогу з тих питань, на які не вистачає бюджетного фінансування.

Серед найбільших подарунків соцпартнерів у 2012 році були дитячий майданчик у парку “Перемога” від ЛКМЗ, в’їзні знаки і автобусні зупинки у селищі Панютине від “Укрспецвагону” та сцена для вуличних свят. Кошти на неї соцпартнери давали спільно.

Валерія Гецко

 

{youtube}ZPqdK_g_-Ko{/youtube}