До свого свята комунальники Лозової хочуть у подарунок поваги і грошей, а їм зичать щастя +vd

Підвищення зарплатні, 100-відсоткова оплата за їхні послуги та повага — це ті речі, які комунальники назвали найкращими подарунками до свого професійного свята. День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення відзначатиметься у неділю, 17 березня, але свякування лозівським комунальникам влаштували вже сьогодні, 15 березня, – в останній робочий день тижня.

Передсвятковий день для комунальників Лозової почався з привітань. Саме ними перший заступник міського голови відкрив щотижневу нараду керівників комунальних підприємств. Володимир Денисенко побажав колегам міцного здоров’я, удачі, щастя і достойної заробітної плати.

Самі ж комунальники бажали б отримати у подарунок підвищення зарплатні і більшого розуміння від споживачів.

 «Очікуваний подарунок, вважаю, для всіх комунальних служб, – це стовідсоткова оплата за надані нами послуги. Кажуть, взаємна повага – коли поважають один одного», – говорить Павло Усков, головний інженер КП «Теплоенерго».

Лозівчани ж здебільшого бажають комунальникам нематеріальних благ. По справжньому працівників житлово-комунального господарства розуміють хіба що вони самі та їхні близькі.

«Зарплатню побільше, – бажає комунальниця у декреті Олена, – тому що я знаю, які там зарплати. Ну, а так ще терпіння (за родом своєї праці займаюсь боржниками) — тому що люди агресивно ставляться до того, як ми до них приходимо».

Ввечері, на відзначенні свята у міському Палаці культури, головний комунальник Лозової Сергій Костюк зірвав аплодисменти колег якраз влучними побажаннями – і не лише працівникам галузі, а й керівництву міста. Звертаючись до мера, він зазначив, що місто більш-менш нормально фінансує житлово-комунальну сферу, хоча хотілося б більше: щоб заявки виконувалися у повному обсязі.

Лозівчанам же Сергій Костюк побажав якомога швидше переходити у категорію улюблених споживачів. Так комунальники називають людей, які не мають боргів за спожиті послуги.

Найкращих працівників галузі прямо на сцені Палацу відзначили дипломами. А після артисти подарували їм концерт.

Анна Красноперова

 

{youtube}tX_stA5mz1E{/youtube}