Відверто і без шампанського: лозівська влада отримала 4 нові соцпартнери +vd

Сьогодні, 15 березня, новими соцпартнерами міської влади стали 3 торговельні підприємства і перше лозівське FM-радіо.

На початку ведуча церемонії, секретар міськради Тетяна Запорожець попередила: відтепер підписання угоди будуть проходити у робочому режимі. Зовні це означає менше гостей і відсутність шампанського. Але ідея глибша.

“Що стоїть за робочим форматом? Це те, що ми не робимо це для когось, а робимо це для себе”, – сказав лозівський мер Сергій Степанов.

Свій підпис під зобов’язанням співпрацювати з міською владою ставлять підприємці Людмила Колісник, Віктор Яценко, Олександр Петров та директорка першого у Лозовій FM-радіо Людмила Гаращук. Міський голова Сергій Степанов обіцяє їм повну підтримку. Говорить, він добре розуміє підприємців, бо сам тільки вчора з бізнесу.

У чому саме нові партнери допомагатимуть місту, сторони домовляться пізніше і підпишуть додаткові угоди. Однак напрямок вже відомий — молодь і діти.

Сьогоднішні підписанти мають різний профіль і можливості. У власників магазинів вони, скоріш, матеріальні.

“Живучи у місті, не можна не допомагати. Тим же ветеранам допомогти виписати газети. Тим же ветеранам, які один раз на рік, 9 травня, приходять на кашу, не дати той мішок крупи? Це просто не по-людськи”, – говорить керівник мережі магазинів Людмила Колісник.

А ось фм-радіо здебільшого надаватиме інформаційну підтримку усім починанням міської влади, зазначила його директорка Людмила Гаращук. І додала: це буде вкрай корисно і для її підприємства.

“Ми маємо можливість мовлення 24 години на добу, і для нас важливо, щоб усі ці 24 години нас слухали. Сподіваємося, що у рамках соцпартнерства міська влада, керівники організацій, підприємств міста будуть зацікавлені в інформуванні населення — чим більше, тим краще. Для нас це — рейтинг”, – сказала вона.

Відсьогодні у міської влади є вже 14 соціальних партнерів. Найбільші з них — містоутворюючі підприємства Український державний центр “Укрспецвагон” та Лозівський ковальсько-механічний завод, з якого і почалася програма соцпартнерства у Лозовій.

Валерія Гецко

 

{youtube}8czQx-Xbn4k{/youtube}