Відключати боржників від каналізації у Лозовій почнуть наступного тижня +vd

Лозівські комунальники протягом місяця попереджали боржників: якщо ті не почнуть платити за воду та стоки, їм відключать каналізацію. Обладнання для цього безкоштовно дадуть первомайські водяники, які давно застосовують цей спосіб боротьби з неплатниками і переконалися у його надзвичайній ефективності.

На ранковій нараді лозівських комунальників 29 березня директор ЖУКа Сергій Єршов повідомляє: погроза відрізати каналізацію спрацювала. Попередження надсилали усім, хто не платить більше 3 місяців, — і люди кинулися платити.

 

“За минулий місяць ми маємо потрійне зростання по договорах реструктуризації у зрівнянні зі звичайним графіком, – раз. Багато грошей надійшло через касу підприємства — у 2-3 рази вище, ніж у звичайні місяці. Тому сенс у цій роботі ми бачимо”, – розповів директор ЖУКа.

 

Але попереджати мало, говорить пан Єршов. Він наполягає на реальних відключеннях. Вони мали початися ще цього тижня, відповідає головний інженер “Лозоваводоканалу” Сергій Булєєв, але погода завадила приїзду його первомайських колег. Тож початок відключень перенесли на перші числа квітня, тобто, на наступний тиждень.

 

“У понеділок я з ними зв’язуюсь, і наступного тижня — точно. Оберемо один будинок, щоб не бігати по всьому мікрорайону, бо це час, гроші. Відключати будемо обов’язково”, – повідомив Сергій Булєєв.

 

До переліку відключень потрапили понад 50 злісних боржників. Але з якого будинку почнуть, комунальники ще не визначили.

Валерія Гецко

 

{youtube}BlazkJ9cWdY{/youtube}