Лозівська державна автоінспекція провела ескурсію для школярів +vd

У четвер, 30 травня, півсотні хлопців та дівчат на власні очі побачили, як працюють ДАІшники. Найбільш за все школярів, які нині відпочивають у шкільному таборі «Перлина», вразила службова автівка. Найсміливіші та найактивніші посиділи всередині та вивчили, як працює сирена. 

Сергій Нікітін, начальник Лозівського відділення ДАІ, зазначив, що дітям завжди цікаво дослідити службові транспортні засоби та дізнатися про роботу автоінспекції. 

Щоб відчути себе ДАІшником сповна, інспектори запропонували школярам поміряти жилетки. Після чого ще раз нагадали, що діти – теж учасники дорожнього руху. Алла Рупан, начальник табору «Перлина», задоволена співпрацею з автоінспекторами.

«Я вважаю, що тепер набагато більше дітей будуть правильно поводитись на дорогах нашого міста.» – поділилася Алла Рупан. 

У процесі екскурсії працівники ДАІ показали дітям, як працює пошукова система, та яким чином можна знайти власника конкретного автомобіля чи вкрадений транспорт.

Наприкінці екскурсії про правила дорожнього руху школярам нагадав і начальник Лозівської державтоінпекції Сергій Нікітін. Він ще раз попердив дітей про небезпеку на дорозі та побажав гарного літнього відпочинку.

Олена Коваленко

 

{youtube}Aecq_Ndju5M{/youtube}