Лозівські школярі стануть ведучими у новій програмі телеканалу «Сігма» +vd

Вже цієї осені стартує новий проект телеканалу «Сігма». Це програма для школярів під назвою «Тинейджер».

Наступного тижня відбудеться кастинг на роль ведучих. У ньому візьмуть участь хлопці та дівчата, які надіслали свої анкети. Усі, хто ще не встиг заповнити анкету для участі у кастингу, мають час відправити її до 9 червня включно.

У який день та о котрій годині треба приходити, конкурсанти дізнаються по телефону 10 червня. Протягом дня автор та режисер програми Олена Коваленко зателефонує усім, хто відправив свою анкету.

Якщо ти заповнив анкету, а тобі не подзвонили, тобі потрібно зв’язатися з автором програми самостійно. Це можна зробити через соціальні мережі чи офіційний сайт телеканалу «Сігма». Там же можна знайти текст, який треба вивчити на кастинг.

«Хотілося би сказати усім учасникам, щоб вони не хвилювалися, – каже автор програми Олена Коваленко, – зйомки будуть проводитися у декілька дублів. Це буде абсолютно неформальна атмосфера, це не іспит. Ми просто будемо дивитися, як поводить себе людина перед камерою. Наскільки вона невимушена, наскільки у неї хороша дикція. Та не менш важлива приємна зовнішність».

Що одягнути на кастинг – вирішують самі хлопці та дівчата. Олена Коваленко пропонує конкурсантам одягнутися так, аби показати свій стиль та індивідуальність. Головне, зауважила автор програми, аби дівчатка не робили яскравий макіяж та не вдягали великі прикраси.

Анна Красноперова

 

{youtube}do8HHyMsASk{/youtube}