Лозівська квартальна хоче знайти хазяїна дитячому майданчику на Авилівці +vd

Дитячий майданчик у лозівському парку залізничників на Авилівці потребує регулярного догляду, але в нього немає офіційного господаря, і це турбує місцевих мешканців.

Два тижні тому через відірвані дошки на конструкціях, за словами авилівчан, травмувалися двоє дітей. Коли редакція телеканалу «Сігма» звернулися за коментарями до міського управління житлово-комунального господарства, майданчик того ж дня підремонтували. Однак місцева квартальна Тетяна Глущенко налаштована добитися, щоб майданчик ремонтували планово, а не після нещасних випадків.

«Я не квартальна, я жебрачка. Ходжу та випрошую: «Будь ласка, зробіть». Виходить, що я ходжу та прошу людей зробити ту роботу, за яку їм платять зарплату, яку вони самі мають виконувати. Ну от в такій я ситуації. Не зовсім гарна ситуація і мене вона дуже не подобається. Але люди живуть, діти живуть. Все одно до мене будуть йти з претензіями, з усим. І я повинна щось вирішувати», – говорить міська квартальна Тетяна Глущенко.

Аби прискорити вирішення питання, хто ж має стежити за майданчиком, квартальна планує найближчим часом звернутися до міського голови Сергія Степанова.

Анна Красноперова

 

{youtube}9YltJi4NvAs{/youtube}