Лозівські комунальники звітували за 1 півріччя +vd

25 липня Лозівський міський голова Сергій Степанов зібрав усіх керівників комунальних підприємств Лозової та провів робочу нараду.

Першим звітував керівник ШРБД Сергій Шамрай. Він розказав, що вже було зроблено і поділився і планами. За його словами, на 2-е півріччя 2013-го заплановано капітальний ремонт частин вулиць Р.Люксембург, Кооперативної, Паркової та проспекту Перемоги.
Нагальним питанням зараз є підготовка до опалювального сезону. Підприємству «Теплові мережі» заборгували 22 тисячі гривень. За словами Леоніда Глоби, директора КП «Теплові мережі», саме цієї суми і не вистачає, аби закупити газ для початку опалювального сезону.
Особливу увагу на нараді приділили КП «Лозоваводоканал». Підприємство у стадії санації. І як сказав мер Сергій Степанов, тут потрібно займатись всім: виконавчою дисципліною, втратами води, колонками і роботою з неплатниками.
Сергій Степанов також зазначив, що за підсумками цієї наради буде поставлено питання про реорганізацію трьох підприємств: ШРБД, «Еко-Сан» та КП «Парк». Їх скоріше за все, об’єднають в одне.
Інна Воробйова

 

{youtube}0ym7dniKr_U{/youtube}