Лозівській філії ХАДТ на ювілей подарували обладнання для їдальні +vd

Лозівській філії Харківського автодорожнього технікуму виповнилося 15 років. 2 вересня відбулось ювілейне посвячення першокурсників у студенти.

На урочистій лінійці директор філії Віра Рінкман висловила вдячність партнеру навчального закладу – Лозівському ковальсько-механічному заводу. ЛКМЗ подарував філії лінію для їдальні «Ефект» для швидкого обслуговування студентів. За словами завідуючої їдальні Надії Кондратьєвої, з новим обладнанням усі діти тепер встигатимуть поїсти протягом перерви, а кухарям стане легше працювати.
У ювілей навчальний заклад привітало також місто. Філія має велике майбутнє, особливо з такими «янголами-охоронцями», як Віра Рінкман та її небайдужі викладачі, сказав заступник міського голови Юрій Петренко.
За 15 років філія швидко розвивалася, говорить директор. Кількість педагогів та студентів протягом цього часу виросла у понад 10 разів. З’явилися додаткові спеціальності. ЛФ ХАДТ уклала угоди з вишами, до яких технікумівці тепер можуть вступати одразу на 3 курс. Студенти філії славляться своїми спортивними успіхами, завойовуючи медалі на міжнародних спортивних змаганнях. А про учнівські здобутки вихованців свідчать губернаторські та президентські стипендії, зазначила Віра Рінкман.
Анна Скрипник

 

 

{youtube}-DfQQLrNB9c{/youtube}