На Лозівщині «дев’ятка» повалила 3 залізобетонні опори електропередач +vd

У селі Михайлівка Лозівського району водій ВАЗівської дев’ятки на шаленій швидкості вилетів з дороги і пролетів у повітрі 25 метрів. 

На шляху він повалив 3 залізобетонні опори електропередач. Через це у селі виникли перебої з електрикою, розповідають у Лозівському відділенні Державтоінспекції.

Аварія трапилася 7 жовтня. За інформацією правоохоронців, водій легковика – 20-річний хлопець вдосвіта поспішав додому, в Олександрівку, і через велику швидкість не впорався з керуванням. Його винесло на узбіччя перед крутим поворотом. Розгону «дев’ятки» вистачило, аби зрізати його та вискочити на асфальт з іншого боку, пояснює начальник Лозівського відділення ДАІ Сергій Нікітін.

Все це на власні очі бачив таксист, який їхав у тому ж напрямку. Правоохоронцям він сказав, що швидкість ВАЗу була не менше 140 кілометрів на годину.

У наслідок ДТП водій «дев’ятки» отримав численні травми і зараз лежить у лікарні. Його автівка майже не підлягає відновленню. За оцінкою автолюбителів, її ремонт може перевищити її вартість.
Анна Скрипник

 

{youtube}AYwVqwRS5n8{/youtube}