Домашани спитали у лозівського мера про маршрутки та водопостачання +vd

На сході 23 жовтня мешканці села Домаха спершу запитали у мера Сергія Степанова про євроінтеграцію та зовнішньоекономічні відносини України, а потім перейшли до більш життьових питань: маршруток, доріг і дірявих водогонів.

Домашани попросили у міського голови додаткову ранкову маршрутку, аби відвозити дітей у садки та школи. Пропозицію людей мер пообіцяв передати перевізнику, але одразу застеріг: якщо на цьому рейсові буде мало пасажирів, то він довго не проіснує.

За маршрутками селяни і про дорогу побиту згадали. Переконані: її роз’їздили вантажівки. Якісно відремонтовану дорогу за колесами не вивезли б, запевнив мер. Він визнав, що міська влада не може заборонити багатотонним машинам курсувати Домахою, але ситуацію здатні змінити дорожні служби. За словами Сергія Степанова, найближчим часом перевантаження транспорту контролюватимуть облавтодори.

Наприкінці зустрічі домашани розповіли мерові про сільський водогін, який прориває по 7 разів на рік. Міський голова наказав це питання занести до протоколу сходу і дав розпорядження комунальникам розібратися, що можна зробити з цієї трубою.
Анна Скрипник

 

 

 {youtube}tLbCg9vEOBg{/youtube}