У Лозовій до Дня залізничника гості від влади випадково вдяглися на честь винуватців свята +vd

У День залізничника, 4 листопада, працівників усіх місцевих залізничних підприємств зібрали у міському Палаці культури на святковий концерт.

Привітати їх з професійним святом прийшли мер Лозової Сергій Степанов, голова Лозівської райради Євген Нестєров та перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Жидков. Готуючись вийти на сцену, посадовці з’ясували, що цього дня усі вони, не змовляючись, вдягли сорочки блакитного кольору — як в уніформі працівників залізниці.

У привітаннях очільники наголошують на значенні залізниці та її працівників для міста і району і вручають грамоти й подяки за сумлінну службу кращим представникам професії.

Після цього вітати колег виходять керівники підприємств лозівського залізничного вузла. Церемонія нагородження у залізничників коротка: начальниця станції вручає грамоту Державної адміністрації залізничного транспорту України черговій по парку станції Лозова Наталі Беловій.

А далі сцену до кінця вечора займає лозівський гурт “Паничі”, який цього вечора співає й танцює тільки для залізничників.

Валерія Гецко

 

{youtube}dl0AAirX4tk{/youtube}