Олександр Колесніков знає, де Лозовій пошукати грошей на реконструкцію каналізації +vd

Протягом 2013 року Олександр Колесніков, депутат Харківської облради, прийняв понад 100 лозівчан, здебільшого з колективними зверненнями. Про це він звітував перед колективом ЛКМЗ 14 листопада.

За словами обранця, городяни скаржаться йому здебільшого на смердючу каналізацію. У Лозовій цю систему треба терміново реконструювати, і бажано за рахунок обласного фонду захисту довколишнього середовища.

Лозова щороку відраховує у цю організацію понад 300 тис. грн., наводять цифри місцеві податківці. Однак, як говорить Олександр Колесніков, вже кілька років поспіль місто нічого звідти не отримує, тоді як річний обсяг фонду перевищує 30 млн. грн. Депутат вирішив: таку несправедливість треба терміново виправляти, над чим зараз і працює.

Добитися грошей для Лозової – це перспектива наступного року, пояснює Олександр Колесніков. А у нинішньому він допоміг ЛКМЗ з водою. У заводу збіг строк дозвільних документів на 2 свердловини, які, теоретично, можуть давати воду і місту. Отримати дозвільні папери наново ковальсько-механічному виявилося важко і довго. Олександр Колесніков визнає, довелось прискорювати процес за допомогою депутатського мандату.
Анна Скрипник

 

 

{youtube}22OmvE2-yk8{/youtube}