Волонтери і благодійники подарували новорічне свято для лозівських “Жемчужинок” +vd

У передноворічні дні малечу і батьків з громадської організації “Жемчужинки” запросили на солодкий стіл з іграми, хороводами і Дідом Морозом.

Свято для малечі з вадами здоров’я організували волонтери Антон та Інна. До проведення ігор і хороводів вони підключили школярів, а приміщення та солодкий стіл “Жемчужинкам” надало кафе “Слобода”.

Ігри, запропоновані волонтерами, йдуть на “ура”: навіть найменші і найзакритіші діти беруть активну участь — відрізняють справжню Снігуроньку від підробної та розгадують загадки Баби Яги.

У розпал свята до “Жемчужинок” завітали гості від мерії. Віце-мер Лозової Олександр Неділько передає вітання від керівництва міста і бере на себе роль Діда Мороза — роздає подарунки. Як Снігуронька, йому допомагає начальник служби у справах дітей Світлана Брежнєва. І ще по подарунку роздають волонтери.

Голова “Жемчужинок” Ольга Ашиткова дуже вдячна волонтерам та кафе, які влштували таке свято. Говорить, тепер в них є все, так само, як і у здорових дітей. А батьки дітей відзначили, що нинішнє свято — не просто розрада у непростій боротьбі за здоров’я. За їхніми спостереженнями, позитивні емоції допомагають малечі швидше розвиватися.

Валерія Гецко

 

{youtube}jlOadG7SIm0{/youtube}