Лозівські комунальники готуються до заміни водогону по проспекту Перемоги +vd

Заміну лозівського водоводу по проспекту Перемога включили до плану соціально-економічного розвитку Харківської області. Про це на нараді з комунальниками 7 лютого повідомив перший віце-мер Володимир Денисенко.

За його словами, місто вже визначилося з підрядником, який буде виконувати ці роботи. Тепер задача місцевих комунальників — продумати усі нюанси реконструкції водогону, аби під час неї мешканці мікрорайону не залишилися без води.

Реконструкцію водопроводу на Димитровому, зазначив Володимир Денисенко, лозівчани майже не відчули. Якщо і виникали якісь незначні збої, то їх швидко усували. Так само непомітно для мешканців планують зробити заміну і на проспекті Перемоги. Зараз лозівські комунальники продумують усі технологічні деталі капітального ремонту водомагістралі. Можливо, замінюватимуть трубу поетапно, шматками.

Водогоном під проспектом Перемоги комунальне підприємство «Лозоваводоканал» подає воду на всі лозівські мікрорайони. Минулого року замінили першу частину водомагістралі — до 3 мікрорайону. Роботи тривали близько місяця, воду тоді подавали в обхід, через центр міста. З цієї причини на верхніх поверхах мікрорайонів дещо знизився тиск води, але після завершення робіт він нормалізувався.

Анна Скрипник

 

{youtube}ARktozPhVmo{/youtube}