У відставку після відпустки: голова Лозівської райдержадміністрації Богдан Рева написав дві заяви +vd

Очільник Лозівщини Богдан Рева повідомив, що звільняється з посади за рекомендацією заступника губернатора Харківщини Василя Хоми.

Заяву голови РДА має узгодити голова облдержадміністрації, а приймає відставку Президент. На обох цих посадах зараз – виконуючі обов’язків: перший заступник губернатора Валентин Дулуб та спікер парламенту Олександр Турчинов. 

“Я ще у п’ятницю [21 лютого] написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням і надання мені відпустки, яку я не відгуляв. Дві заяви. … Ця пропозиція була зроблена керівником апарату обласної держадміністрації Хомою, який вчора підписав угоду, ви знаєте, чи позавчора. Це була така пропозиція, і, я думаю, відсотків 80 голів це зробили. У тому числі і я”, – сказав Богдан Рева.

Цю заяву голова Лозівської РДА зробив під час зустрічі з лозівськими протестувальниками сьогодні, 24 лютого.

Учасники місцевого майдану здійснили обхід керівників Лозівщини з вимогою засудити дії центральної влади — представників Партії регіонів, що призвели до смертей людей під час протестів в Україні, і вийти з Партії регіонів. Більш докладну інформацію про хід і результати цих зустрічей ми опублікуємо трохи пізніше.

Валерія Гецко

 

{youtube}DHF5UE8iDXo{/youtube}