Лозівський краєзнавчий музей переміг в обласному конкурсі музейних експозицій +vd

До конкурсу готувалися протягом місяця, розповідають у Лозівському музеї. За цей час встигли відзняти про себе десятихвилинний фільм, який і відправили до Харкова.

Конкурс-огляд «Вклонімося великим тим рокам» провели за ініціативи Департаменту культури Харківської облдержадміністрації і присвятили 70-ій річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Презентація експозицій відбулася 15 квітня в Харківському історичному музеї. Серед фіналістів – Ізюмського, Печенізького, Барвінківського та Приколотнянського закладів – опинився і Лозівський краєзнавчий. Наш музей став переможцем. 

– Нам зателефонували і сказали, що наша експозиція, на превелику нашу радість – співробітників і лозівчан, – отримала перше місце, – розповідає директор Лозівського краєзнавчого музею В’ячеслав Харченко.

За перше місце в обласному конкурсі музейних експозицій Лозівський краєзнавчий музей отримав диплом та гроші. Їх переможцям мають вручити 18 травня – до дня музею. Кошти, отримані у подарунок, планують витратити на розвиток музею, говорить його керівництво.

Олена Коваленко

 {youtube}RJrB9CpdWuo{/youtube}