Лозівські міськрадівці дійдуть до Президента України, якщо міліція не відреагує на «візит» Грицака +vd

Працівники лозівського міськвідділу міліції повинні дати правову оцінку діям кандидата у народні депутати Василя Грицака та депутата міськради Андрія Шевченка, які разом з озброєними невідомими чоловіками проникли у приміщення міської ради 26 жовтня, переконаний мер Лозової Сергій Степанов. Добитися відповідної реакції міліції, говорить, для нього – справа честі.

Якщо правоохоронці не відреагують, міськголова та депутати звертатимуться до Кабміну та Президента України Петра Порошенка, запевнив Сергій Степанов. Громада, каже він, має знати, що у Лозовій у день виборів була провокація та спроба зірвати виборчий процес.
Секретар міської ради Тетяна Запорожець також розповіла, що керівництво Лозівського міськвідділу міліції не дало людей для охорони будівлі міськвиконкому після «візиту» Грицака, хоча у письмовій заяві про це особисто попросив Сергій Степанов.
За коментарями Василя Грицака у ЗМІ, 26 жовтня він начебто хотів сповістити Лозівського міськголову про виборчі порушення у місті та можливі провокації.
Сергій Степанов на це відповів, депутат міськради Андрій Шевченко, який був разом з Грицаком, мав номер його мобільного телефону і міг  зв’язатися та поговорити з головою без групи озброєних людей. На робочому місці, пояснив мер, у неділю, 26 жовтня, його не було, бо він слідкував за ситуацією на виборчих дільницях.

     {youtube}vQLLdjuAPJM{/youtube}