«Патріоти» допомогли ФАПу та хворим у Сахновщинському районі +vd

На обліку у Гришевському ФАПі Сахновщинського району 11 немовлят до року. Медики оглядають їх щомісяця. Аби якість цих обстежень покращилась, «Патріоти» допомогли акушерському пункту електронними вагами. Їх передали 18 грудня.

Стан медичного закладу здебільшого залежить від небайдужості його працівників, сказав засновник благодійного фонду народний депутат Анатолій Гіршфельд і подякував ФАПівцям Грушевки за їхню сумлінну працю.
Адресну допомогу на лікування отримали від «Патріотів» також дві сільські родини – одна переселенців, інша – Олени Мацюриної. У неї важко захворів брат.
У сусідній Константинівці Анатолію Гіршфельду та його благодійному фонду подякували за надану допомогу двом хворим дітям. Одному хлопчику зробили невідкладну операцію, іншому посприяли з оформленням інвалідності. У них незабезпечені родини, тому без цієї підтримки лікуватися було б складно, зазначили представники місцевої сільради.
Народний депутат зауважив, фінансована допомога «Патріотів» та адмінважилі народного депутата пришвидшують одужання хворих.
Протягом цього року людям, які потрапили у біду, «Патріоти» виділили понад 300 тисяч гривень, підсумували представники фонду.

{youtube}wP3PUi8FJe0{/youtube}