ЛКМЗ привітав своїх ветеранів зі Старим Новим роком, запросивши у гості +vd

13 січня на ЛКМЗ зібрали стару гвардію, якою пишається підприємство. Ветеранів запросили до столу – на солодке, смачне та «гірке».

У їдальні заводу було як ніколи голосно. Колишні колеги зустрілися поговорити про життя. Більше половини нього майже кожен тут віддав заводу.
Володимир Гаврилович пішов на пенсію у 74 роки, ще у 2000 році, коли на ЛКМЗ було скрутно. За словами ветерана, головне, що зараз завод працює та немає боргів із зарплатні. Побажання старших колег наступникам майже усі схожі – процвітання заводу. З вашою поміччю, відповіло керівництво ковальсько-механічного. Навіть ті заводчани, які вже на пенсії, продовжують вчити молодих спеціалістів.
За останні три місяці це вже друга багатолюдна зустріч ветеранів на ЛКМЗ. У жовтні для усіх бажаючих заводчани влаштували екскурсію виробництвом. Продовжуватимуться гостини ветеранів й надалі, повідним заступник директора Стефан Рудь. Він також попросив старшу зміну, приходити і не соромитися говорити про проблеми, адже завод своїх не забуває. Особливо тих, хто будував ЛКМЗ. Наступного року заводу виповниться 50 років.
На до побачення усім ветеранам заводчани дали додому святкові подарунки – з солодощами, чаєм та іншими продуктами.

 {youtube}Stgre0fNDsg{/youtube}