Навіть спальники замерзали: Сергій Деменко розповів Краснопавлівським ліцеїстам про службу в АТО +vd

У Краснопавлівському багатопрофільному ліцею відбувся урок мужності. 10 березня підлітки ставили запитання односельчанину – учаснику АТО Сергію Деменко.

 Урок мужності Сергій Деменко почав із розповіді про себе. Краснопавлівчанин має чотирьох дітей. Торік, у серпні, його мобілізували у зону проведення АТО. Служив у 30-ій механізованій бригаді. Був у Дебальцевому.

Під час спілкування з бійцем школярок здебільшого хвилювали питання облаштування побуту, хлопців – подробиці військової служби. Сергій Деменко зазначив ночував, де доведеться. Інколи навіть спальник замерзав і ставав колом. Без допомоги волонтерів, переконаний боєць, на передовій було б дуже важко.

Допомагає бійцям АТО і Краснопавлівський ліцей. Тут майже щотижня проводять акції. В останнє педагоги та школярі зібрали 2 тисячі гривень на лікування пораненому учаснику АТО.

Наприкінці зустрічі хлопці та дівчата подарували бійцю квіти та сфотографувалися з ним. Сергій Деменко поділився, після спілкування із молоддю на передову не хочеться.

    {youtube}klZk1NwFcqQ{/youtube}