У Лозовій утретє за місяць підпалюють кафе +vd

У Лозовій кафе на 9 мікрорайоні систематично закидають вогняними сумішами – вже тричі за місяць. Роблять це вночі, коли, ані працівників, ані клієнтів немає. Масштабних займань в усіх 3 випадках не виникало, псували лише фасад, тому власник, Андрій Панасенко, припускає, – його хочуть просто налякати.

Востаннє у кафе жбурнули вогняною сумішшю у ніч на 5 березня, тоді зіпсували вивіску. Господар викликав міліцію. Правоохоронці зафіксували випадок, і забрали на експертизу осколки пляшки, в якій була займиста речовина, а також обгорілий гніт, розповідає власник.
До цього невідомий, або невідомі підпалювали двері та вікно. Замість скла його поки що закрили залізом, бо в середині, у кімнаті, стоїть дороговартісна музична апаратура, пояснює Андрій Панасенко.
До міліції господар кафе звернувся лише після третього підпалу. Говорить, до цього думав, – просто хулігани. Тепер не на жарт розгнівався. Хоче відшкодування зіпсованого майна та дізнатися, чим завинив палію.
На кого думати господар не знає. Переконує, конкурентів поблизу немає, розгніваних клієнтів або колишніх працівників не пригадує. Люди з сусіднього будинку на гучну музику не скаржилися. Зрештою, і самі жителі багатоповерхівки підтверджують, що сплять спокійно.
У Лозівському міськвідділі міліції повідомили, що палія поки не знайшли.

       {youtube}DegKsa6XtIc{/youtube}