Професійні ліцеї Лозової та Панютиного взяли участь у обласному конкурсі художньої самодіяльності +vd

Учні Панютинського професійного аграрного ліцею та Лозівського професійного ліцею взяли участь в обласному конкурсі «Огляд художньої самодіяльності» на тему: «Незалежна, вільна, творча, свята Україна». 23 та 24 березня гості з Харкова оцінювали таланти ліцеїстів.

 

Минулоріч Панютинський професійний ліцей отримав гран-прі конкурсу. Цьогоріч його учні також розраховують на перемогу. Крім виступів 23 березня ліцеїсти демонстрували свої таланти на виставці. У бібліотеці вони показували вироби, які створили власноруч – від вишитих рушників до технічних поробок.

Наступного дня, 24 березня, журі із Харкова оцінювало таланти хлопців і дівчат Лозівського професійного ліцею. Торік вони теж посіли 1 місце в області.

Панютинський професійний аграрний ліцей та Лозівський професійний ліцей набрали майже максимальний бал – 14,5 з 15 можливих. Однак хто отримав перемогу ліцеїсти дізнаються в кінці травня, після того, як журі побувають у інших ліцеях області. Всього їх 47.

Панютинський та Лозівський ліцеї конкурувати не будуть, адже оцінюватимуться у різних категоріях, пояснила член журі конкурсу Тетяна Хорунжа.

      {youtube}fGnwLfWm7Cw{/youtube}