Лозівська ОДПІ: акцизний податок даватиме Лозовій мільйон гривень щомісяця +vd

Новий податок на продаж горілки, цигарок та пального поповнюватиме бюджет Лозової приблизно на мільйон гривень щомісяця, прогнозують у Лозівській ОДПІ.

 

У січні податок на акцизні товари приніс місту 800 з лишком тисяч гривень. За лютий суми збору поки що немає, але вона точно буде більшою, переконаний начальник Лозівської інспекції Валентин Тетянчук. Він просить лозівчан, купуючи акцизні товари, вимагати чеки, щоб більше податку йшло у міський бюджет.

Загалом підприємці Лозівщини, Близнюківщини та Первомайську у січні сплатили мільйон 200 тисяч гривень акцизного податку, навів статистику Валентин Тетянчук.

Для районів ще одне джерело результативнішого наповнення бюджетів – це сплата податків одноосібниками: людьми, які самостійно обробляють свої паї. Валентин Тетянчук переконаний, вони принаймні вдвічі занижують свої прибутки, відтак менше коштів надходить до місцевих рад.

Завдяки новим податкам і компромісу з податковими боржниками, Лозівська ОДПІ з Лозівщини, Близнюківщини та Первомайську цьогоріч зібрала на 13 мільйонів гривень більше, ніж на цей же час минулого року, зауважив Валенин Теятнчук. Сьома частина цих грошей пішла у місцеві бюджети.

       {youtube}FldX5ADat_o{/youtube}