Лозівському ковальсько-механічному заводу – 49 +vd

На Лозівському ковальсько-механічному заводі 30 березня відзначили 49 річницю підприємства. На свято запросили ветеранів ЛКМЗ.

Спочатку колишніх працівників заводу запросили на екскурсію по цехам. Ветеран ЛКМЗ Леонід Чеботарьов пропрацював на заводі 35 років. Говорить, задоволений, що завод працює та нарощує виробництво.
Після екскурсії з ветеранами зустрілось керівництво заводу. Генеральний директор Василь Черномаз привітав присутніх та зазначив, для багатьох десятків лозівчан ковальсько-механічний став другою домівкою. Сьогодні на ЛКМЗ освоюють нову сільгосптехніку та вузли для спецтехніки, – все завдяки справжнім професіоналам, наголосив Василь Черномаз.
Директор з виробництва Микола Орищенко представив усіх керівників підрозділів та наголосив, порадам ветеранів вони завжди раді.
Після офіційної частини колишніх заводчан запросили у їдальню, до святкового столу. Там ветерани подякували керівництву ковальсько-механічного за теплий прийом, можливість зустрітися і побажали процвітання ЛКМЗ. У відповідь заступник директора Стефан Рудь запевнив, зустрічі з ветеранами керівництво заводу проводитиме принаймні 2 рази на рік.

       {youtube}Rq2-ZZJYAKs{/youtube}