Сильний вітер на Лозівщині пообривав дроти, повалив дерева та позривав дахи

Сильний вітер у суботу, 28 березня, та намерзання у неділю, 29 березня, наробили чимало шкоди на Лозівщині.

У Лозовій частково зірвало покрівлі з трьох багатоповерхівок, в одному випадку – одразу 80 квадратних метрів покриття. Повалило кілька освітлювальних опор та до десятка старих тополь. Обійшлося без жертв та розбитих машин, запевнив головний комунальник міста Олександр Залізінський.
У районі рятувальники також нарахували кілька будинків, у яких позривало дахи. Надзвичайники говорять, 28 березня черговий ледь встигав приймати від людей повідомлення про повалені стовпи електромереж та пошкоджені будинки.
За інформацією енергетиків, без світла залишилися мешканці Краснопавлівки, Єлизаветівки, Бунаківської та Павлівської сільрад, частково ще в 10 селах були перебої з електрикою. Однак на 31 березня у районі повністю відновили електропостачання, повідомив головний комунальник Лозівщини Валерій Умбатов.
Сильний вітер також порвав телефонні- та радіомережі. У місцевому відділенні «Укртелекому» лозівчан і жителів району попросили з розумінням поставитися до тимчасових технічних складнощів. Запевнили, тільки-но енергетики та комунальники завершать відновлювальні роботи, укртелекомівці візьмуться за свої мережі.