Лозівчани стали частіше цупити те, що погано лежить +vd

Лозівчани стали частіше піддаватися на спокусу – вкрасти у супермаркеті або те, що погано лежить. Правоохоронці викрили лозівчанина, який 2 рази за день обікрав одну й ту саму квартиру, яку забули закрити. Ще трьох містян спіймали на крадіжці їжі у супермакетах, повідомила речник Лозівського міськвідділу міліції Тетяна Носова.

 Із завою про крадіжку до міліції звернулася 20-річна дівчина. Вона розповіла, що ймовірно квартиру не зачинила старенька сусідка, яка тимчасово наглядала за житлом, і цим скористалися зловмисники. Правоохоронці затримали 27-річного лозівчанина, який піднімався сходами до знайомої і помітив не закриту квартиру. З неї молодик поцупив ноутбук, а через кілька годин повернувся за телевізором, розповіла Тетяна Носова. Крадію загрожує до 6 років ув’язнення.

Працівники міліції викрили також двоє чоловіків та жінку похилого віку, які крали продукти з супермаркету, повідомила Тетяна Носова. За її інформацією, один чоловік викрав текілу, інший – 2 упаковки кави. 60-річна жінка взяла м’ясо, ковбасу та сири на 400 гривень. Першого разу їй вдалося вийти непоміченою, другого – жінку затримав охоронець. За цими фактами відкриті кримінальні провадження.

            {youtube}PdSJB3q7uRo{/youtube}