У Лозовій готують дороги до капітального ремонту +vd

У Лозовій почали підготовку до капітального ремонту доріг. 12 травня фрезерували  старий асфальт на вул. Рози Люксембург. Роботи планували закінчити до кінця тижня, однак підвела техніка.

Директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов пояснив, 13 травня вийшла з ладу фреза, бо агрегат просто не розрахований на великі об’єми робіт. Необхідні деталі вже придбали. Роботи відновлять 18 травня. 

Цьогоріч окрім Рози Люксембург планують капітально  відремонтувати ще 6 вулиць: Кооперативну, Володарського, Паркову, Червоногвардійську, Ломоносова та Франка. На їхній капремонт місто виділило понад 4 мільйони гривень, ще 327 тисяч гривень збираються витратити на часткові ремонти 9 доріг. Вже відпрацьований асфальт, як і торік,  надаватимуть для ремонту внутрішньоквартальних доріг, повідомив Володимир Селезньов.

У 2014 на усі дорожні ремонти Лозова витратила понад 5 мільйонів гривень – приблизно на 20% більше, від вартості нинішнього об’єму робіт, не враховуючи інфляцію. Матеріали подорожчали приблизно на чверть, зазначив Володимир Селезньов. 

            {youtube}-95VKC51SMA{/youtube}