У Лозовій для деяких категорій пільговиків змінилися умови отримання допомоги +vd

У Лозовій учасникам війни, дітям війни, деяким пенсіонерам та багатодітним сім’ям  по-новому призначатимуть пільги на оплату комунальних послуг, послуг зв’язку, тверде паливо та скраплений газ. З 1 липня розмір пільги залежатиме від сукупного доходу родини. На одну особу він має бути не більшим за 1710 гривень, інакше допомоги не буде. Про це повідомила перший заступник начальника управління соцзахисту Лозівської міської ради Вікторія Кіпкало 30  червня.

Вікторія Кіпкало також зазначила, сім’ї, в яких проживають лише пенсіонери та інваліди вносяться до Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків (ЄДАРПу). Для цих категорій людей можливість отримання допомоги розраховують автоматично.

У випадках, якщо члени родини пільговика працюють, отримують зарплату, стипендію чи займаються підприємницькою діяльністю, то для отримання допомоги вони мають подати до управління праці декларацію про доходи сім’ї, розповіла Вікорія Кіпкало.

Всього у Лозовій майже половина  з існуючих зараз пільговиків  точно отримуватиме допомогу. Ще понад тисячу лозівчан можуть отримати пільги, якщо звернуться до управління праці та нададуть потрібну інформацію про доходи усіх членів родини, повідомила Вікторія Кіпкало.

             {youtube}XdAEUMHWY0k{/youtube}