У Лозовій депутат Ігор Коломак публічно вибачився перед мером

Депутат Лозівської міськради Ігор Коломак вибачився перед мером Сергієм Степановим. Зробив це публічно на позачерговій сесії міськради 7 серпня.

Депутат перепросив за те, що розповсюдив в Інтренеті відео, де кандидат у нардепи Василь Грицак обмовляв Сергія Степанова. Торік перед позачерговими виборами до Верховної Ради на зустрічах з виборцями Василь Грицак розповідав, що Сергій Степанов розправився зі своїм конюхом.
Дізнавшись про цей наклеп, Лозівський міськголова вирішив захищати свою честь та гідність у суді. Подав позов проти автора обмови Василя Грицака та розповсюджувача наклепу Ігоря Коломака. За словами секретаря міськради Тетяни Запорожець, мер проти депутат нічого немає, але така процедура. Не чекаючи коли викличуть до судової зали, Ігор Коломак задовольнив позовну вимогу – вибачився перед Сергієм Степановим.
Щодо притягнення до відповідальності Василя Грицака, то результатів поки немає, сказала Тетяна Запорожець, – ні у справі про шкоду честі та гідності Сергія Степанова, ні стосовно візиту до міськради з групою озброєних чоловіків.