Сергій Степанов зустрівся з мешканцями 5 мікрорайону +vd

Вп’яте за тиждень Лозівський міський голова Сергій Степанов провів зустріч із лозівчанами. 28 вересня у ЗОШ№1 мер питав про проблеми мешканців 5 мікрорайону.

 Міськголова почав сходи зі звіту – на 5 мікрорайоні полагодили дороги по вулицях Транспортна, Супруна, Кутузова, майже завершили ремонт підземного переходу на Кооперативній.

Лозівчани спитали у мера, що місту дав переїзд «Укрхімтрансаміаку» з Горлівки. Міськголова пояснив, підприємство зареєструвалося у місті і сплачує 2,5 мільйони гривень податків на рік.
Питали мешканці 5 мікрорайону і про вирубку дерев у місті та про висадку нових. Сергій Степанов наголосив, у Лозовій видаляють лише аварійні дерева. Директор «ЖУКа» Сергій Єршов зазначив, готовий приймати побажання, де саме потрібні нові саджанці. За 5 років у місті висадили близько 2,5 тисяч дерев, наголосив начальник управління ЖКГ Олександр Зілізінський.

Молодші лозівчани просили відремонтувати бігову доріжку у першій школі і вуличні тренажери. Сергій Степанов запевнив, питання візьме на особистий контроль.
За результатами сходів деякі містяни запевнили, питання, з якими прийшли до міськголови, вирішили.

                 {youtube}23P9n78qjXI{/youtube}