Мер Лозової поїхав у Мінрегіонбуд – говорити про тариф на воду

Як повідомив секретар Лозівської міськради Сергій Коба, 12 листопада мер Сергій Зеленський виїхав до Києва з робочим візитом у Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Обговорюватиме питання про недопущення підвищення тарифів на воду та водовідведення для Лозової.

За інформацією секретаря міськради, Сергій Зеленський вважає, що оптова ціна, за якою Харківське КП «Харківводоканал» (виправлено) відпускає воду «Лозоваводоканалу», не може дорівнювати вартості, за якою отримують воду кінцеві споживачі міста Харкова.
Враховуючи недостатню роботу у цьому напрямку та незадовільне фінансове становище «Лозоваводоканалу», прийнято рішення про заміну керівництва підприємства, зауважив Сергій Коба. Виконувати обов’язки директора «Лозоваводоканалу» призначили Ільяса Калмуратова.
Нагадаємо, національна комісія, яка регулює комунальні тарифи, планує з 1 січня підвищити тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення для 38 підприємств, серед яких і «Лозоваводоканал».