Німецька урядова організація запропонувала Лозовій співпрацю +vd

У Лозову завітали представники німецької урядової організації «GIZ». 18 листопада у міській раді її представники зустрічалися із керівництвом міста, щоб запропонувати свою допомогу у соціальній, комунальній або медичній сфері.

 За словами експерта з підтримки місцевих органів самоврядування доктора Штефана Дрегера, німецька урядова організація «GIZ» допомагає районам, які межують із зоною АТО – там реалізують свої проекти. Це може бути ремонт дитсадків, шкіл або лікарень, чи психологічно-соціальна підтримка персоналу, який працює із переселенцями.

Мер міста Сергій Зеленський розповів, одна з проблем міста – зайнятість молоді. Зокрема, ніяк не відремонтують найбільший басейн міста. Управління соцзахисту попросило німців про спеціальний вхід для інвалідів, реабілітаційний центр «Жемчужинки» – про облаштування кімнат. Необхідна техніка для центру адмінпослуг, зазначили міськрадівці.
Представники німецької організації запевнили, це не остання зустріч із керівництвом міста. «GIZ» надішле до Лозової лист, у якому керівництво має вказати об’єкти, з якими організація має допомогти. Рішення, що саме ремонтуватимуть або облаштовуватимуть, прийматимуть спеціалісти, додав Штефан Дрегер.

               {youtube}lxkJPT-xIhw{/youtube}