Депутати Лозівської райради затвердили бюджет на 2016 рік +vd

Бюджет Лозівського району у 2016 році становитиме майже 153 мільйони гривень. З них  22 мільйони – власні кошти. Про це повідомила начальник фінансового управління Лозівської райдержадміністрації Лариса Лукашенко. Вона додала, найбільше планують зібрати податку на доходи фізичних осіб – 60 %.

 

Понад 40% районного бюджету-2016  – приблизно 69 мільйонів гривень – це держсубвенції на виплати пільг та субсидій населенню, допомога малозабезпеченим, утримання дітей- сиріт та допомога сім’ям з маленькими дітьми. Соцвиплати майже на 5 мільйонів більше, ніж  у минулому бюджеті.

Витратити протягом наступного року у районі планують понад 152 мільйони гривень – майже на 20 мільйонів більше, ніж цьогоріч. З метою збалансування бюджету, кошти витрачатимуться лише на вкрай нагальні потреби, наголосила головний фінансист району Лариса Лукашенко.

Проект бюджету приймали на базі діючого бюджетного закону, зміни вноситимуть, коли  держбюджет офіційно оприлюднять. Скоріше за все, районний бюджет переглядатимуть в середині січня, зазначила фінансист.

          {youtube}ecynwnthXTw{/youtube}