На Старий Новий рік зібралася родина ЛКМЗ +vd

Колектив Лозівського ковальсько-механічного заводу  на Старий Новий рік запросив у гості ветеранів.  Їх пригощали смачним та гірким, дарували подарунки.  

 

Порівняно з важким 2014 роком, 2015 був прибутковішим, а 2016 буде ще кращим. Замовлень очікують утричі більше, доповів ветеранам директор з виробництва ЛКМЗ Микола Орищенко. За більшого навантаження на заводі планують покращити і умови праці, розповів помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько.

Голова профспілки підприємства Анатолій Мовчан зазначив, поради, підтримка старших представників заводської родини колективу ЛКМЗ необхідні, їх на заводі цінують.

Ставленням керівників та інформацією про стан справ на підприємстві ветерани були задоволені, але для контролю спитали у звичайних працівників. Перед офіційною зустріччю у залі засідань гості відвідали свої цехи та відділи – робітники запевнили, їм працюється нормально, зарплату сплачують вчасно.

Після ділових розмов перейшли до застільних. З колегами ветерани згадували молодість, разом святкували дні народження та навіть золоте весілля.  50 років спільного життя на Старий Новий рік відзначила родина Дьяченків. На обох у них – понад півстоліття роботи на ЛКМЗ – від самого заснування.

Ювіляри та інші гості до Старого Нового року отримали подарунки – святкові продуктові набори. За 50 років існування ЛКМЗ через нього пройшло 70 тисяч працівників. Усіх зібрати неможливо, з прикрістю визнав Микола Орищенко. Однак традиційна зустріч на Старий новий рік не остання у цьому році. Ветеранів також запрошуватимуть на масштабне святкування 50-річчя ЛКМЗ та на День машинобудівника. 

Будь-яке свято – це майбутні подарунки на ньому. Їх вибір може займати досить багато часу. Вашій увазі представлені новогодние подарки. Більш детально ознайомитися з каталогом можна на сайті http://podarochek.by.

________________

На правах реклами

 

         {youtube}LH-yte-vqXA{/youtube}