Нардеп Анатолій Гіршфельд та фонд «Патріоти» продовжують допомагати округу +vd

Народний депутат України Анатолій Гіршфельд та заснований ним фонд «Патріоти» продовжують допомагати округу. У вівторок, 24 травня, підтримку в котре отримали комунальними, медики, освітяни та мешканці сіл Зачепилівщини, Кигичівщини і Краснограду. Люди дякували за допомогу, і зверталися з новими наказами.

 

Технічний стан комунального підприємства «Кегичівка –Сервіс плюс» говорить сам за себе – здебільшого стара іржава техінка. Найбільш гостро тут стояло питання з автомобілем для вивезення рідких відходів. У лютому на все селище залишилася одна справна машина, тай та зношена. Керівники селища звернулися за допомогою до нардепа Анатолія Гіршфельда. Обранець добився виділення коштів на асенізаційний автомобіль Харківською облрадою – мільйон 200 тисяч гривень. Підприємству також передали верстати Лозівського ковальсько-механічного заводу. Одразу отримати стільки не очікували, відкрито говорять працівники підприємства, а голова селищної ради Віктор Топчій зазначив, коли відчуваєш зворотній зв’язок від свого нардепа, працювати – легше.

У Шляхівському, на Кегичівщині, фонд «Патріоти», заснований Анатолієм Гіршфельдом, вручив сертифікат на 10 тисяч гривень, щоб село змогло повністю проспівфінансувати свою участь в конкурсі міні-проектів – половину коштів дала область, половину – мали б місцеві ради, але з фінансами скрутно. Тепер школа буде з новими вікнами. Поставлять 31 склопакет.

Медпрацівникам Забаринського ФАПу, на Зачепилівщині, «Патріоти» передали велосипед. У селі –
300 пацієнтів. Багато діток та літніх людей, до всіх треба встигнути, кажуть медики. Анатолій Гіршфельд попросив помічників підготувати перелік що сьогодні має ФАП, та чим повинен бути оснащений. Над доукомплектацією цього пункту та загалом ФАПів округу, запевнив працюватиме – через благодійний фонд та Мінстерство охорони здоровя.
У селі Лебяже, Зачепилівського району, нардеп підтримав селян участю у конкурсі міні-проектів. «Патріоти» проспівфінансували освітлення центральної вулиці.
Сільський голова подякував нардепу за багаторічну підтримку.
У Краснограді Анатолій Гіршфельд відвідав меморіальний комплекс чорнобильцям. Його цьогоріч оновили за фінансової участі «Патріотів». ЛКМЗ також допоміг виготовити конструкції для дошок пам’яті. Чорнобильці запевнили, зробили більш значущим комплекс, щоб вкотре нагадати, вони заслужили повагу людей та увагу влади.
Чорнобильці поросили нардепа допомогти ще й з статуєю вдома чорнобильців. Анатолій Гіршфельд запевнив, виконуватиме і надалі накази громад округу. Озвучувати свої проблеми люди можуть через помічників нардепа або на особистих прийомах.

___________________________

Якщо Вам необхідно знати місцезнаходження транспортних засобів в будь-який час доби, то gps мониторинг автотранспорта ідеальний варіант для вирішення даного завдання. Наявність контролю палива автомобіля дозволяє контролювати цей процес.

___________________________

На правах реклами

{youtube}fsoh4LHcep8{/youtube}