Представники Європейського інвестиційного банку відвідали лозівське «Теплоенерго» +vd

До Лозової приїхали представники Європейського інвестиційного банку та датської компанії. 30 травня  керівники міста та комунальники обговорили з гостями проект реконструкції систем централізованого теплопостачання у Лозовій, на який Європейський інвестбанк планує виділити кредит – близько 20 мільйонів євро.

Система централізованого теплопостачання у Лозовій потребує реконструкції та децентралізації. Майже 75 % помешкань містян опалюють за рахунок котельні на ЛКМЗ. Більшість котлів вже зносилися, деяким – по 60 років, розповів головний інженер «Теплоенерго» Павло Усков. Для того, аби у помешканнях містян стало тепліше, потрібно провести децентралізацію котелень, збудувати економніші міні-котельні, та замінити обладнання на нове, сучасне, зазначають лозівські тепловики.

Усі запропоновані заходи щодо реконструкції тепломережі у місті можна виконати, зауважив представник датської компанії в Україні Іван Жученко, але перед цим спеціалісти мають ретельно ознайомитися з проектом реконструкції та прорахувати його рентабельність.

Сергій Зеленський зазначив, міська влада робитиме усе можливе, аби у квартирах лозівчан взимку потеплішало, а тариф не підвищувався.

Після зустрічі у міськраді  гості та керівники міста поїхали оглянути «Теплоенерго» та  лозівські котельні. Наступного разу консультанти планують приїхати у липні.  

__________________

А вы знаете, что теперь карту техосмотра можно получить онлайн? Хотите узнать как это сделать? По сравнению с полным техосмотром цены значительно ниже, да и времени вы потратите гораздо меньше.

__________________

На правах реклами

 

{youtube}69IHVxLQGvU{/youtube}