У Лозовій 20 кращих студентів отримуватимуть стипендії від ЛКМЗ +vd

20 кращих учнів Лозівського профліцею та Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму отримуватимуть стипендії від ЛКМЗ.

Керівники навчальних закладів та заводу підписали меморандум, який гарантуватиме  виплату стипендій учням та студентам у розмірі 500 гривень протягом навчального року та подальше працевлаштування. Директор філії ХАДТ Віра Рінкман подякувала почесному президенту «УПЕКу» Анатолію Гіршфельду за ініціативу співпраці.

Тепер  ліцей матиме можливість готувати кваліфікованих фахівців ще краще, впевнена Ірина Гонтаренко, директор Лозівського профліцею.

Почесний президент УПЕКу Анатолій Гіршфельд вважає, Україна в перспективі повинна перейти на замовну форму навчання, коли підприємства самі фінансуватимуть підготовку майбутніх кадрів.  Гроші потрібно вкладати у навчання дітей з розрахунком, що вони гарантовано працюватимуть на підприємствах України, а не за кордоном, зазначив нардеп.

Протягом 3 останніх років ЛКМЗ прийняв на роботу 86 випускників Лозівської філії ХАДТ і більше 200 учнів Лозівського профліцею.

{youtube}JXeo-uYpQ48{/youtube}