Лозівчани можуть взяти участь одразу у 2 фотоконкурсах

Містяни можуть взяти участь одразу 2 фотоконкурсах. Їх проводить Лозівський центр молоді.

 

Перший конкурс патріотичного селфі називається «Україна – це я». Така ідея у організаторів виникла через популярність селфі, розповіли спеціалісти центру молоді. Світлини прийматимуть до 17 червня, пізніше – озвучать імена переможців. Оцінюватиме учасників журі, серед яких буде професійний фотограф. Переможців привітають грамотами та призами, але якими саме організатори поки тримають у секреті. Взяти участь у конкурсі може будь-хто від 14 до 25 років. Головна умова – фото має бути оригінальним, тобто не кореговане фото-редактором, розмір фото – 30х40.
Другий конкурс теж проходить у червні. Він називається «Молодь – наше майбутнє». Світлини мають відповідати 3 рубрикам: «трудове обличчя молоді», «вечірнє місто» та «патріот – у кожному з нас». Від одного учасника приймається лише 1 робота в 1 рубрику. У цьому конкурсі вік учасників збільшили – до 35 років.
Із наданих фото 26 червня біля міського Палацу культури влаштують виставку. Лозівчани голосуванням оберуть кращу фотографію. Роботи можна надавати у цифровому або роздрукованому вигляді. За детальною інформацією необхідно звертатися за телефоном 099 78 71 388, або у центр молоді за адресою мікрорайон 1, будинок 4а.