Лозівські мотокросери привезли 3 призових місця з 2 етапу чемпіонату Харківської області +vd

7 серпня у Золочеві проходив другий етап чемпіонату Харківської області, де 3 спортсменів Лозової вибороли призові місця.

Ліза Гоменюк наймолодша серед лозівських мотокросерів. Дівчині 10 років, а мотоспортом вона займається з 5. У такому віці на заняття її привів дідусь, розповіла дівчинка. За цей час юна спортсменка вже отримала 9 кубків та медалей.
Останні 2 роки Ліза активно бере участь у різних змаганнях та посідає призові місця, розповів її тренер. У 2 етапі чемпіонату Харківської області з мотокросу Ліза виборола 2 місце.
Лозівські мотокросери гідно показали себе на 2 етапі чемпіонату Харківської області, зазначив тренер та голова організації мотокросерів Олександр Краснорудський. Наступний етап чемпіонату має пройти у вересні у Валках, потім у жовтні у Балаклеї. Олександр Краснорудський зазначає, можливо, восени змагання проведуть і у Лозовій.
У подальшому лозівські мотокросери сподіваються вибороти гідні призові місця на чемпіонаті області, та перевести найменшу спортсменку Лізу у старшу категорію.

{youtube}rWMmYNvfF5Q{/youtube}