На ЛКМЗ обговорили покращення умов праці та виділення спецодягу для заводчан +vd

Підвели підсумки виконання колективного договору між працівниками ЛКМЗ та керівництвом заводу. На конференції, 18 серпня, заводчани та керівники підприємства обговорили покращення умов праці, виділення спецодягу для заводчан, а також підсумували результати роботи підприємства.

За словами генерального директора ЛКМЗ Василя Черномаза, на заводі  покращилась ситуація з забезпечення спецодягом. Його для працівників ЛКМЗ закупили на понад  мільйон гривень.

Один з позитивних моментів для заводчан –  підвищення оплати праці на ЛКМЗ. Середня зарплатня нині – більше 4 тисяч гривень. Однак це не вирішує проблему частої зміни кадрів на підприємстві, розповів голова профсоюзу ЛКМЗ Анатолій Мовчан. На заводі робитимуть усе можливе, щоб люди надовго залишалися на підприємстві та могли будувати кар’єру.

Керівники підприємства також підвели підсумки роботи ЛКМЗ за півроку. За 6 місяців Лозівський ковальсько-механічний завод виготовив сільгосптехніки більше ніж за весь минулий рік, однак результати роботи ковальського і механозбирального виробництва залишились майже на рівні минулорічних показників, зазначив Василь Черномаз. Він додав, зараз частина роботи механозбирального виробництва зупинена через проблеми з роботою ХТЗ. 

{youtube}HBlvZKhaZ00{/youtube}