«Патріоти» продовжують допомагати школам та жителям округу +vd

Новий слуховий апарат та сертифікат на встановлення вікон отримали жителі Зачепилівського району від благодійного фонду «Патріоти», який заснував нардеп Анатолій Гіршфельд. 19 серпня жителі сіл Орчик та Руновщина приймали подарунки, дарували свої у відповідь та зверталися до обранця з новими проханнями допомогти.

 Почесний громадянин Руновщини, голова ветеранської організації села пропрацювала все життя вчителькою у школі. Попри те, що жінка на пенсії, активну діяльність вона не припинила. Валентина Куриленко звернулась до благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є нардеп Анатолій Гіршфельд. Менше ніж за місяць його отримала. Слуховий апарат був дійсно необхідний, розповіла Руновщинський сільський голова Зінаїда Ковальова. За її словами, «Патріоти» не відмовляють у допомозі тим, хто її потребує. За допомогу обранцю прийшла подякувати завідуюча Руновщинським дитсадком. Від «Патріотів» заклад отримав морозильну камеру.

Допомогу від благодійного фонду отримала і Орчинська сільська школа. Нардеп передав директору сертифікат на заміну вікон. Анатолій Гіршфельд наголосив, важливо, щоб діти росли і навчалися в гарних умовах. Батьківський комітет та жителі села подякували обранцю за підтримку та сприяння виділення грошей на водонапірну вежу. Анатолій Гіршфельд зазначив, за перші півроку за депутатською лінією на округ виділили 12 мільйонів гривень. На зустрічі люди попросили нардепа допомогти їм із встановленням водопроводів, а парафіяни Свято-Миколаївського храму посприяти із будівництвом трапезної.
Анатолій Гіршфельд зазначив, зустріччю задоволений. Однак, людям потрібна підтримка від влади. Зараз першочергове завдання влади – зробити посильні для людей тарифи, займатися реформами та створенням нових робочих місць.

{youtube}Dm4fLQeYYYw{/youtube}